13. mars 2015

Lokalhistorisk fotokveld 26. mars 2015

Kvæfjord historielag inviterer alle interesserte til

LOKALHISTORISK FOTOKVELD
Arbeidsliv, næringsliv, forretningsliv og folk
RÅ VIDEREGÅENDE SKOLE
Kantina, Laskenvegen
TORSDAG 26. MARS 2015 KL. 1900


Kvæfjord historielag ønsker å sette fokus på ARBEIDSLIV, NÆRINGSLIV, FORRETNINGSLIV OG FOLK, og vi inviterer derfor til lokalhistorisk fotokveld på Rå videregående skole. Vi håper at vi kan få fram dei gode historiene og bilda og ta vare på noe av det gamle inn i framtida.

 
PROGRAM:
Programmet er todelt og enkelt:
1) Som ein oppstart har vi invitert noen til å fortelje litt om arbeidsliv, næringsliv, forretningsliv og folk i Kvæfjord , med noen utvalte bilde som blir vist på storskjerm.
2) Lokalhistoriske bilde og forteljingar: Deretter lar vi praten gå laus.  Vi håper at dei frammøtte kan ta med seg noen bilde kvar som vi kan presentere og prate om. Vi oppfordrar til å ta med både eldre og “nyare” bilde. Historielaget stiller med datautstyr, skannar og anna teknisk utstyr som gjer det enkelt å vise bilde på storskjerm. Alle bilde og motiv er av interesse. Er det ukjente personar på bilda, er dette kanskje høvet til å få vete namna. Historielaget ønsker også å ta vare på bilda i sitt arkiv og etter avtale evt bruke dei i årboka og kalenderen vår.
      Gi gjerne beskjed på forhand viss du har med deg bilda.

ENKEL SERVERING (Ta med kaffepengar!)

Med helsing styret i Kvæfjord historielag
Magne Heide (sign), leiar


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne ein kommentar under fullt namn som vi vil vurdere for publisering.